Zoekt u iets anders?


Ook voor overige leermiddelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Digitale content

Bijzondere aandacht gaat momenteel uit naar digitale content / digitale leermiddelen. Lisette Werter Groep is momenteel erg actief op dit gebied.

In de altijd veranderende wereld van de digitale leermiddelen voert de Lisette Werter Groep in de educatieve keten overleg met Kennisnet, Eck2, Entree, Eduroute, school organisaties en content - en elo leveranciers. Er wordt voor de studenten een zo eenvoudig mogelijk weg naar de digitale content mogelijk gemaakt waarbij Single Sign On het uitgangspunt is. Met diverse content leveranciers zijn afspraken gemaakt over het direct en online leveren van de content zonder tussenkomst van leveringen en het activeren van vouchers. Ook hier staat het gemak voorop zodat studenten die in de avonduren en op zondag bestellen toch direct toegang hebben tot het materiaal.

In samenspraak met de scholen wordt een zo eenvoudig mogelijk traject uitgestippeld dat aansluit bij de voorwaarden die de school zelf stelt. Hierbij kan de elo van de school het startpunt zijn maar ook bijv. de digitale omgeving van de Lisette Werter Groep waar de student op 1 pagina zijn bestelde en beschikbare digitale leermiddelen ziet. Vanuit dat portal kan de student doorklikken naar de daadwerkelijk content zonder dat er opnieuw inlog codes worden gevraagd.

Door het traject voor de school organisatie op maat te organiseren kan naadloos worden aangesloten bij de wensen van de school. Hierdoor ontvangen de studenten ook een email met hierin een instructie volgens de voorwaarden die de school stelt. Zodoende krijgt iedere student de juiste informatie. Tijdens het ontsluiten van de digitale snelweg blijkt telkens weer hoe belangrijk de communicatie hierin is en dat is waar de Lisette Werter Groep dan ook de nadruk op legt. Alle medewerkers, elo-beheerders en niet in de laatste plaats de student moet van tevoren weten wat er verwacht kan worden en hoe er gehandeld moet worden.

Wilt u hierover contact met ons opnemen?
Hier vindt u meer contactinfo: Direct contact.

Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!