De Lisette Werter Groep:

Alles behalve lesgeven in heel Nederland.

De Lisette Werter Groep is ontstaan uit een fusie tussen Educatieve Boekhandel Lisette B.V. en de Wertergroep. Beiden oorspronkelijk schoolboekenspecialist, en in de loop der jaren uitgegroeid tot een dienstverlener aan het onderwijs. Als één bedrijf richten we ons meer dan ooit op schoolboekenlevering en facilitaire dienstverlening aan scholen in heel Nederland.

Een stukje geschiedenis:

Lisette
In de jaren tachtig introduceerde Educatieve Boekhandel LISETTE BV een nieuw concept: voor een aantal scholen in Noord-Holland regelden zij de logistiek rond de levering van schoolboeken. Voor de school een hele zorg minder. Van daaruit groeide LISETTE BV uit tot een succesvolle onderneming waarin facilitaire dienstverlening aan het onderwijs een steeds grotere rol ging spelen.

Werter
Al bijna veertig jaar is Wertergroep een toonaangevende schoolboekenspecialist in het zuiden van het land. Scholen en andere educatieve instellingen krijgen maatwerk bij de distributie van leermiddelenpakketten. Wertergroep verzorgt pakketten voor leerlingen in Noord-Brabant, Limburg en zelfs Belgie.

Beiden bedrijven behoren tot de top 5 van schoolboekhandels die zich hebben toegelegd op het beheren, onderhouden en vernieuwen van een boekenfonds.

Groep
Ongeveer halverwege de jaren negentig ontmoette Joan Peerdeman, Directeur van LISETTE BV, Harry Werter, directeur van de Wertergroep. Beiden waren zij betrokken bij de oprichting van de Samenwerkende Educatieve Boekhandels (SEB). Direct was er een 'klik'. Al snel kochten beide organisaties samen boeken in om kosten te besparen. Uiteindelijk heeft deze samenwerking geleid tot de fusieorganisatie de Lisette Werter Groep.

Dankzij deze fusie kon het concept van dienstverlening aan het onderwijs landelijk ingezet gaan worden. Om kwaliteit te leveren aan onze klanten is het namelijk een voorwaarde dat we dicht in de buurt zitten. Dankzij steunpunten in het land is dat mogelijk.

Door samen verder te gaan is een organisatie ontstaan die, meer dan ooit, hét loket is waar de school alles kan regelen wat zij wensen of volgens de wet verplicht zijn. Door bundeling van krachten zijn we meer dan ooit in staat scholen te 'ontzorgen'.

Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!