Nieuws

Aanbieding Skillskit
17-08-2016

Skillskit gemaakt voor verpleegtechnische vaardigheidslessen voor het Leeuwenborgh College, maar ook heel goed te gebruiken op elke andere school of instelling. I.v.m. een overproductie nu van € 175 voor € 99. Dat is meer dan 40% korting!!

Lees meer over: Aanbieding Skillskit
Wietse ontvangt zijn prijs
20-04-2016

Maandag 18 april ontving Wietse Groot zijn I-Pad Pro. Wietse won deze prijs met zijn inzending ‘Student To Go’ als naam voor het nieuwe servicepunt binnen het ROC Horizon College Alkmaar.

Lees meer over: Wietse ontvangt zijn prijs
De keuze was reuze!
06-04-2016

Het was zeker geen gemakkelijke taak voor de jury, maar wij zijn eruit! Uit alle namen die er zijn ingezonden voor het nieuwe Servicepunt van Lisette Werter Groep en Cormet Catering in ROC Horizon College Alkmaar, hebben wij gekozen voor de naam:

Lees meer over: De keuze was reuze!
Opening vernieuwde servicelocatie Horizon College Alkmaar!
09-03-2016

Op maandag 7 maart ging, na een ingrijpende verbouwing, de winkel in het Horizon College Alkmaar weer open. Lisette Werter Groep en Cormet Campus Catering zochten hierin de samenwerking en kozen voor een geheel nieuw concept. “Een prima samenwerking, met idem eindresultaat” aldus Rijkent Cornelius van Cormet.

Lees meer over: Opening vernieuwde servicelocatie Horizon College Alkmaar!
Doe mee en win een I-Pad Pro!
28-02-2016

Het zal je niet zijn ontgaan… het ROC Horizon College Alkmaar krijgt de primeur. Vanaf 7 maart aanstaande ruik je al bij de ingang de geur van verse koffie en verse croissants. Een plek waar je zowel je Lisette Werter zaken kunt regelen als een kop koffie, broodje of iets anders lekkers kunt nuttigen! Wij zoeken voor deze geheel nieuwe opzet een pakkende naam die landelijk gebruikt zal worden en daar hebben wij jouw hulp bij nodig.

Lees meer over: Doe mee en win een I-Pad Pro!
Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!