Nieuws

Student to go! Nieuw concept voor studenten

25-08-2016

Obdam/Alkmaar, 26 augustus 2016 – Op 25 augustus jl. werd de winkel annex servicepunt feestelijk geopend. Dit werd gedaan door de onthulling van de belettering.

Na een ingrijpende verbouwing ging onlangs de multifunctionele winkel binnen het Horizon College Alkmaar weer open. Lisette Werter Groep en Cormet Campus Catering zochten de samenwerking en kozen voor een geheel nieuw en eigentijds concept.

Onder grote belangstelling werd het officiële gedeelte verricht door Anco van der Veen, ‎directeur Facilitair Bedrijf van het Horizon College. Cormet Catering droeg zorg voor een feestelijk drankje en hapje.

Anco van der Veen noemde Student to Go! een voorbeeld van een mooie samenwerking tussen bedrijven en geheel van deze tijd. “Een uitgebalanceerd concept; deelnemers kunnen nu naar een locatie voor hun informatie, een keur aan producten en een stukje catering”, prijst Van der Veen.

Het concept

Studenten en medewerkers kunnen bij ‘Student to Go!’ terecht voor informatie over leermiddelen, kluisjes en allerlei andere school gerelateerde zaken, zij kunnen er kantoorartikelen kopen, maar het is bovendien mogelijk om bij ‘Student to Go!’ een heerlijk sapje, broodje of kop koffie te bestellen en te nuttigen. Kortom een eigentijdse vorm van ‘one stop shopping’.

De inrichting is modern en gezellig en er is altijd iemand aanwezig die relevante informatie kan verstrekken.

Samenwerking

De voormalige locatie in het Horizon College werd ingevuld door de Lisette Werter Groep. Studenten konden er terecht voor informatie en kantoormiddelen. De keuze om de samenwerking aan te gaan met  Cormet Catering was op zijn minst gewaagd. De samenwerkende organisaties zijn echter uiterst enthousiast. “Een prima samenwerking, met idem eindresultaat” aldus Rijkent Cornelius van Cormet.

Aad van Munster van de Lisette Werter Groep: “Wij wilden een plek creëren waar de deelnemers hun schoolartikelen kunnen verkrijgen, maar ook direct een kop koffie en een broodje kunnen nuttigen. Waar zij terecht kunnen met vragen over licenties, kluisjes, leveringen en waar zij zelfs terecht kunnen voor (seizoensgebonden) verzorgingsproducten. Dat klinkt als een utopie, maar wij zijn erin geslaagd. Wij nodigen je graag uit om te komen kijken!”

‘Student to Go!’

De originele naamgeving komt voort uit een eerder dit jaar uitgeschreven wedstrijd waarbij iedereen werd opgeroepen mee te denken over een leuke naam die, in de nabije toekomst, ook elders in het land voor dergelijke shops toegepast kan worden. Wietse Groot, student Communicatie bij het Horizon College, kwam met de suggestie ‘Student to Go!’ en won daarmee een IPad Pro.

Wij zeggen tenslotte met elkaar….. GO Student!

Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!