Nieuws

Overeenkomst met Nova College

15-04-2014

Deze maand ondertekende het Nova College een samenwerkingsovereenkomst en bezegelde daarmee de samenwerking voor de komende drie jaar. Dit na een succesvol pilot jaar waar met name de ontsluiting van de digitale content via het portal van de school werd gerealiseerd. Een verademing voor met name de studenten en docenten van het Nova College die zonder al te veel inspanning gebruik kunnen maken van studeren en les geven via single sign on.

 

Het samenwerkingsverband levert het Nova College vele voordelen op in tijd en de student een ideale vorm van one stop shopping. De kracht van samenwerking en het oplossen van alle problematiek rond leermiddelen en inningen zijn de belangrijkste wapenfeiten waarom het Nova College zich voor een langere termijn wilde binden aan de Lisette Werter Groep organisatie. Hierdoor is het Nova College verlost van deze uitvoering terwijl het wel de regie in handen heeft. “Onze mensen kunnen zich nu bezig houden met het primaire proces en dat blijft toch lesgeven en het coachen van onze studenten” aldus Ed van den Berg.

 

Op de foto's tekenen de heren Ed van den Berg (lid College van Bestuur Nova College) en Joan Peerdeman (Algemeen Directeur Lisette Werter Groep) het meerjarige contract.

Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!