Nieuws maart 2016

Opening vernieuwde servicelocatie Horizon College Alkmaar!

09-03-2016

Het idee om met dit servicepunt de deelnemers een ‘alles in een’ winkel te bieden, is naar de mening van beide bedrijven uitstekend gelukt. Aad Munster van Lisette Werter Groep: “Wij wilden een plek creëren waar de deelnemers hun kantoorartikel kunnen verkrijgen, maar ook direct een kop koffie en een broodje kunnen nuttigen. Waar zij terecht kunnen met vragen over licenties, kluisjes, leveringen en waar zij zelfs terecht kunnen voor (seizoensgebonden) verzorgingsproducten. Dat klinkt als een utopie, maar wij zijn erin geslaagd. Wij nodigen je graag uit om te komen kijken!”

Peter Groot, locatiemanager van het Horizon College is ook bijzonder te spreken over de nieuwe ‘winkel’: “Het aanbod, de nieuwe  kleuren en indeling, het is uiterst geslaagd!”

Win een IPad-Pro!

Het enige dat het servicepunt nog nodig heeft is een ijzersterke of uiterst originele naam. Als jij die verzint, win jij daar wellicht die prachtige IPad-Pro mee..

Iedereen kan meedoen!

Of je nu leerling bent of medewerker, deelname staat voor iedereen open. Dus zet jouw creatieve geest aan het werk en verzin die pakkende naam en stuur die, onder vermelding van jouw naam, adres en telefoonnummer naar horizon@lisettewertergroep.nl. Het kan zomaar gebeuren dat over enige tijd, de naam die jij hebt verzonnen, landelijk wordt gebruikt!

De winnaar wordt op 4 april 2016 bekend gemaakt via de site van Maxies, Horizon College, LWG en Cormet. 

Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!