Nieuws

Nieuwsbrief

25-03-2014

 

 
  26 maart 2014  
 
In deze editie:

Leermiddelenlijsten
Wagenpark uitgebreid
Examen periode
Speciale canvas actie
Skillkits
Contact
Leermiddelenlijsten
De scholen waar wij contact mee hebben zijn allemaal begonnen en heel druk bezig met de Leermiddelenlijsten voor het schooljaar 2014-2015. We wensen ze daar heel veel succes mee! Steeds meer scholen werken digitaal aan deze lijsten en zijn daar behoorlijk enthousiast over. De lijsten hoeven niet meer heen en weer gestuurd te worden en elke kleine verandering kan meteen doorgevoerd worden. Tijdens het proces zijn er de nodige contactmomenten, meestal via de mail.

Eind mei sluiten we dit proces dan af, zodat in juni de lijsten voor het nieuwe schooljaar op onze site www.maxies.nl geplaatst kunnen worden. De leerlingen kunnen dan op tijd hun leermiddelen bestellen. Wilt u meer informatie hierover dan kunt u contact met ons opnemen via info@lisettewertergroep.nl.

 
 

Wagenpark
Om nog beter aan de behoeften van onze klanten te kunnen voldoen heeft de Lisette Werter Groep  het bestaande wagenpark uitgebreid met een nieuwe Volkswagen Crafter (bestelbus met laadklep). Uiteraard voldoet de nieuwe wagen van de Lisette Werter Groep  aan de Blue Motion Technology. Wat inhoudt dat deze wagens nagenoeg geen schadelijke stoffen uitstoten tijdens het rijden  en zo het milieu zo min mogelijk belasten. Lisette Werter Groep; alles behalve lesgeven dus ook  voor uw  externe  postvoorzienig tussen uw schoolgebouwen.
 
 

Examen periode
Nog even en dan gaan de examen periodes weer van start, al heel wat school organisaties reserveerden via de Lisette Werter Groep hun examen meubilair. We hebben nog een 1500 tafels en stoelen beschikbaar voor deze periode Bel of mail Rene Kramer voor een duidelijke eerlijke  prijs opgave. Zo rekenen wij alleen de dag van de examens huur, en zijn er achteraf  geen onvoorziene schoonmaak, transport, en/of verzekering kosten !!!
 
 

Speciale canvas actie
Wat is er mooier dan om alle klassen foto’s te laten afdrukken op een canvas doek en daar een mooie collage van te maken?! Door de overname van een tweetal repro centra afgelopen jaar is de Lisette Werter Groep nog meer uitgebreid en u als klant profiteert hier in mee. Neem contact met ons op voor een goede prijs voor deze mooie afdrukken.
 
 


Skillkits
Binnen verschillende opleidingen maken studenten gebruik van allerhande verbruiksmaterialen. In sommige gevallen worden deze (deels) vanuit de opleiding ter beschikking gesteld, maar meer gebruikelijk is dat studenten deze materialen zelf moeten aanschaffen.

Denk bij gezondheidszorg bijvoorbeeld aan verbandgaas, luier, compressie verband, sputumbakje, etc. En wat is er dan makkelijker dan een kant – en – klaar pakket waarin alles zit wat zij nodig hebben. De onderwijsafdeling stelt samen met de specialisten van de Lisette Werter Groep de inhoud van het pakket samen en studenten kunnen dit vervolgens via de leermiddelenlijst bestellen. Maatwerk dus!

 
 

Contact
Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen of opmerkingen? Of wilt u graag even contact? Mail naar verkoop@lisettewertergroep.nl en/of neem contact op via 040 – 235 9000 en wij helpen u graag.
 
 

   
 
  www.lisettewertergroep.nl | info@lisettewertergroep.nl  
  Alkmaar | Eindhoven | Breda | Geleen | Heerhugowaard | Hoorn | Obdam  
Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!