Nieuws

Signeersessie 15 maart 2014

03-03-2014

Obdamse brengt debuutroman uit!

Krista van der Hulst, geboren en getogen in Obdam, nu woonachtig in Utrecht, debuteert als auteur met de chicklit ‘Dwaze dates of echte liefde’ bij uitgeverij Zilverspoor. Op Valentijnsdag, een dag in het teken van het grootste thema van het boek, kwam haar droom uit. Nadat Krista tijdens haar middelbare schooltijd aan het Han Fortmann College in Heerhugowaard als grote hobby al diverse verhalen schreef, verdween het schrijven tijdens haar studies Bouwkunde en Beleid, Communicatie en Organisatie en haar werkende leven wat naar de achtergrond. Twee jaar terug ging ze echter weer volop voor haar passie en kreeg via een crowdfunding platform de publicatie van haar eerste boek voor elkaar. Deze is nu te koop bij de (online) boekhandel.

Dwaze dates of echte liefde’ gaat over de 28 jarige Lieke die na een verbroken relatie weer het datingleven induikt met haar twee beste vriendinnen. Het is een roman met een lach en een traan over grote liefdes, vriendschap en ambitie die je doet meeleven met de sympathieke heldin. Herkenbaar, romantisch en een beetje stout.

Op 15 maart tussen 14.30 uur en 16.30 uur komt Krista haar boek signeren bij Copy Power (Dorpsstraat 84 te Obdam). Dus als je een uniek exemplaar van dit leuke boek wilt; kom langs!

Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!