Nieuws

Nieuwsbrief

25-02-2014

 

25 februari 2014  
 

 
In deze editie:

 

Inrichten les- en werkruimtes
Maatwerk/ontzorgen
Examenmeubilair aanbieding!
Leermiddelenlijsten digitaal
Overeenkomst Arcus College
Contact


Inrichten les- en werkruimtes
De Lisette Werter Groep is facilitair dienstverlener aan het onderwijs en dat mag u best heel ruim nemen. Wat te denken van het (her-)inrichten van les- en werkruimtes?

De Lisette Werter Groep bezit een veelzijdig wagenpark en interne transportmiddelen voor elke klus. Met ervaren medewerkers en veelzijdige transportmiddelen is de Lisette Werter Groep voor het verplaatsen van bestaand meubilair (in- en externe verhuizingen) uw betrouwbare partner. Een verhuizing van de ene locatie naar de andere of intern binnen het schoolgebouw, de- en montage van meubilair, verhuizen (en tegelijkertijd reinigen) van computers, tijdelijke opslag, met de ervaren specialisten van de Lisette Werter Groep bent u ervan verzekerd dat elke klus geklaard wordt en kunt u zich concentreren op andere zaken.


Maar ook het inrichten van lokalen en werkruimtes met nieuw meubilair, verlichting, etc. is een kolfje naar ons hand. De Lisette Werter Groep werkt uitsluitend samen met leveranciers van kwaliteitsmeubilair. Kortom, ook in de te leveren producten weerspiegelt de kwaliteit die u van ons mag verwachten.


Meer weten? Onze relatiebeheerders vertellen u graag meer en geven adviezen op maat.

 
 

Maatwerk/ontzorgen
Maatwerk en ontzorgen zijn tegenwoordig toverwoorden in de marketing. In ons schoolboeken/leermiddelen vak soms een vanzelfsprekendheid, die echter in de praktijk keer op keer niet mee valt. Blijkbaar zijn onze collega's niet in staat om uw wensen te implementeren in hun bedrijfsorganisatie!

De Lisette Werter Groep is vanaf haar start (ruim veertig jaar geleden inmiddels) altijd bezig geweest om dit in de genen van het bedrijf te krijgen. De bedrijfsstructuur is zo opgezet dat de wens van elke klant vlekkeloos aansluit bij de vormen van dienstverlening die worden geboden. Opgezet vanuit een regionale gedachte om snel en adequaat te acteren bij onze klanten. Of dit gaat om een laatste boekje voor een examen, of het compleet inrichten van een schoollokaal in het weekend. Primair gaat het om het ontzorgen van u als onderwijs, waardoor u zelf uw handen vrij krijgt voor het primaire proces "les geven in de breedste zin des woords!"


Naast het leveren van alle soorten school- en studieboeken kunt u ons ook inhuren om de slag van folio naar digitaal te maken. Wij nemen u mee volgens de nieuwste technieken die we samen met de MBO raad en Kennisnet in de markt gezet hebben. Het mooie van het proces rond de digitale content keten is dat u niet gelijk 100 % in één keer "om" hoeft met uw organisatie. Stap voor stap begeleiden wij uw school, sector of groep. Met het bij ons standaard, maar o zo belangrijke ingrediënt; luisteren naar uw tempo, wensen en mogelijkheden. Kortom; u bepaalt (heeft de regie) en wij ontzorgen u door het proces aan te pakken en op te zetten. Voor u als schoolleider, bestuurder of docent een belangrijke vorm van ontzorgen, voor ons, ons dagelijks werk. Met als mooie bijkomstigheid dat alle disciplines van het fysieke boek, via readers, prints, naar content en/of ontsluiting in één hand geborgd zitten.


Wilt u ook ontzorgd worden door maatwerk? Neem contact op met onze afdeling Sales of één van onze directie leden die graag bij u langs komen om uit te leggen waarom de Lisette Werter Groep de meest geschikte partner voor uw instelling is. Eén muisklik en een plek(je) in uw agenda zijn voldoende! verkoop@lisettewertergroep.nl

 
 

Examenmeubilair aanbieding!
Op alle getekende offertes die voor 10 maart bij ons "binnen" zijn, geven we vanaf vandaag 25 % korting op de huurprijs van examentafels! Met andere woorden, uw snelle bestelmoment is bepalend voor de hoogte van uw korting. Bestelt u binnen een week na het ontvangen van deze nieuwsbrief (mail) dan krijgt u van ons er TIEN maxies USB sticks (4g) gratis bij!
 
 

Leermiddelenlijsten digitaal
Naast de gebruikelijke manier van leermiddelenlijsten vervaardigen zijn er ook digitaal verschillende mogelijkheden. Natuurlijk via ons eigen portal waarbij u gratis kunt beschikken over onze database waar meer artikelen in zitten dan in welke schoolboekendatabase in Nederland ook (wij zijn aan die kant de grootste en bieden een neutrale zoekplek). Daarnaast kunt u via boekenlijstenonline.nl ook geheel in uw eigen schoolstijl werken. Boekenlijstenonline.nl is een neutrale site die via wachtwoorden beschermd benaderbaar is voor elke docent, opleidingsmanager of directeur waarvan u vindt die toegang hiertoe moeten hebben. Het enige dat niet neutraal is (hoewel) in deze optie is de database van artikelen. Die komt uit onze systemen vandaan.

Zeker nu de tijd om na te denken over de nieuwe leermiddelenlijsten weer aangebroken is, een mooie tool om mee te werken. Vraag er naar bij onze leermiddelenlijsten coördinator j.tulner@lisettewertergroep.nl.


 
 


Overeenkomst Arcus College
Een feestelijk moment; een nieuwe overeenkomst ondertekenen! Vorige week mochten wij dat doen met het Arcus College uit Limburg. Ook dit R.O.C. heeft er voor gekozen om de digitale content keten ontsluiting via ECK2 (gepromoot door de MBO raad en de Kennisnet federatie) via ons te laten ontsluiten. Op dit moment zijn wij de enige partner in Nederland die bewezen heeft dit ook zorgeloos in te kunnen regelen voor het onderwijs.

Uiteraard was dat voor het CvB een zwaarwegend argument om voor de Lisette Werter Groep te kiezen. Maar met name ook het ontzorgen van het onderwijs, de one stop shopping voor de leerling en onze totale dienstverlening ("Alles behalve lesgeven") rondom leermiddelen hebben deze samenwerkingsovereenkomst tot stand gebracht. Natuurlijk is dit vastgelegd:

 
 

Contact
Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen of opmerkingen? Of wilt u graag even contact? Mail naar verkoop@lisettewertergroep.nl en/of neem contact op via 040 – 235 9000 en wij helpen u graag.
Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!