Nieuws

“VAN EIGEN DEEG", Brood en Banket bij LWG

11-01-2016

Vanuit de afdeling Brood en Banket was al enige tijd de wens om op een betere plaats hun vers gemaakte producten te kunnen verkopen. Deze verkoop was tot voor kort in de bakkers locatie achter in de gang en niet direct in het zicht.
Door het creëren van een verkooppunt in de LWG winkel, heeft de Brood- en Banketafdeling een verkooppunt gekregen mooi gelegen bij de ingang van de school voor de poortjes.

Deze winkel heeft een opleidingsgerichte insteek, de leerlingen van de afdeling Detailhandel gaan de verkoop verzorgen van de op school vers gemaakte producten van de Brood- en Banketafdeling.
De afdeling Facilitaire Dienst verzorgd het grote onderhoud, schoonhouden van de winkel op vrijdag tussen 15:00 tot 16:00 uur. De wens is uitgesproken om samen, school en LWG, de leerlingen kennis te laten maken met de praktijk.

De locatie is ingericht, en de verkoop is gepland van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 15:00 uur, met op vrijdag groot onderhoud door Facilitaire Dienst. Start eerste verkoopdag is dinsdag 12 januari 10:00 uur.
Een uitnodiging: als je in de buurt bent en in de gelegenheid, loop dan binnen en kijk of er iets lekkers voor je bij ligt.

Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!