Dienst transport en logistiek


De Lisette Werter Groep beschikt over uitgebreide logistieke mogelijkheden. Immers, het leveren van de juiste school- en studieboeken op het juiste moment op de gewenste plek vergt een goede en veelzijdige logistieke organisatie. Deze middelen en organisatie staan ook ter beschikking van de scholen in Nederland en België.

De Lisette Werter Groep bezit een veelzijdig wagenpark en interne transportmiddelen voor elke klus. Met ervaren medewerkers is de Lisette Werter Groep daarom uw betrouwbare partner voor het verrichten van verhuizingen en verplaatsingen. Een verhuizing van de ene locatie naar de andere of intern binnen het schoolgebouw, de- en montage van meubilair, verhuizen (en tegelijkertijd reinigen) van computers, tijdelijke opslag, met de ervaren specialisten van de Lisette Werter Groep bent u ervan verzekerd dat elke klus geklaard wordt en kunt u zich concentreren op andere zaken.

Elke school maakt gebruik van briefpapier, enveloppen, formulieren, promotionele artikelen, etc. Vaak is het aantrekkelijk dit in grotere aantallen te bestellen, omdat de prijs hierdoor laag gehouden wordt. Maar dan doemt een probleem op: waar slaan we het allemaal op?
Voor die dilemma’s heeft de Lisette Werter Groep een oplossing. Uw materialen worden opgeslagen in één van de magazijnen van de Lisette Werter Groep en op afroep op de gewenste plaats bezorgd. U heeft het inkoopvoordeel door grotere aantallen en tegelijkertijd neemt uw voorraad geen kostbare vierkante meters in het schoolgebouw in beslag. Ruimte die u nu anders kunt benutten.

Wilt u hierover contact met ons opnemen?
Hier vindt u meer contactinfo: Direct contact.

Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!