Dienst productie


In toenemende mate wordt er op scholen readers en syllabi gebruikt. Omdat dit toeneemt, heeft dat consequenties voor het werk dat hiermee gemoeid is. Immers, tussen het samenstellen van de inhoud en het moment dat de leerling dit in bezit (en eventueel betaald) heeft moet er wel wat gebeuren. Opmaak, productie (kopiëren/drukken, inbinden, sealen/verpakken, etc.), transport, opslag, voorraadbeheer, leveren aan de leerling , het is niet echt iets dat tot de kerntaken van een moderne schoolorganisatie gerekend kan worden.

De Lisette Werter Groep neemt u dit uit handen en u hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de inhoud beschikbaar is. Verder hoeft u zelf helemaal niets meer te doen.

Door goed georganiseerde afdelingen inkoop en repro, alsmede uitstekende contacten met verschillende grafische bedrijven is de Lisette Werter Groep in staat om kwalitatief kopieer- en drukwerk te leveren tegen aantrekkelijke tarieven. Omdat de productie op geavanceerde apparatuur in de eigen reprocentra gerealiseerd wordt, kunnen wij dit tegen zeer aantrekkelijke tarieven, met korte levertijden, realiseren.

Niet alleen de hiervoor genoemde syllabi en readers, maar ook regulier drukwerk kan voor elke school verzorgd worden. Ontwerpen, opmaken en drukken, het is allemaal mogelijk. Briefpapier, enveloppen, formulieren, visitekaartjes, maar ook voor incidentele drukopdrachten zoals bijvoorbeeld uitnodigingen bent u bij de Lisette Werter Groep aan het juiste adres. Desgewenst slaan wij het drukwerk op in één van onze logistieke locaties en leveren dit op afroep op de door u aangegeven plaats.

Makkelijk, één aanspreekpunt, één adres en één factuur.

Wij dagen u uit onze kwaliteit en veelzijdigheid te testen. Neem de proef op de som! Direct contact.

 

Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!