Dienst financiele inningen


Onderwijsorganisaties brengen bij scholieren / studenten opleidingsgebonden kosten in rekening. Het innen van deze gelden is een activiteit die enorm veel tijd en energie van de (veelal administratieve) medewerkers vergt. Omdat dit zich meestal afspeelt in een periode van het jaar dat er toch al onder hoogspanning gewerkt wordt, is dit een item dat heel goed uitbesteed kan worden.

Uitbesteden van de inningen, wat wil dat nu concreet zeggen?

Globaal wil dat zeggen dat de scholier/student deze kosten betaalt aan de Lisette Werter Groep. Dit kan op twee manieren: via de leermiddelenlijst (in combinatie met de bestelling van leermiddelen) of op factuurbasis.  

Afhankelijk van de wensen van de onderwijsorganisatie wordt de omvang van de dienstverlening bepaald. Dit kan beperkt blijven tot het vermelden op de leermiddelenlijst maar kan ook het gehele proces tot en met het gerechtelijke incasso omvatten. 

Het grote voordeel voor de school zal duidelijk zijn. Voor een gering bedrag per leerling is men af van de tijdrovende administratieve handelingen kan de focus volledig gericht worden op de kerntaken van de school en haar medewerkers/ster.

Wilt u hierover contact met ons opnemen?
Hier vindt u meer contactinfo: Direct contact.

Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!