Dienst examenservice


In het kader van onze facilitaire dienstverlening verzorgen wij al jaren voor veel scholen het examenmeubilair. De Lisette Werter Groep verhuurt klaptafels en – stoelen die aan alle eisen voldoen. Voordeel hiervan is, dat de examenperiode rustig en klachtenvrij kan verlopen.
Hierbij zijn er meerdere mogelijkheden. U huurt bij ons het gewenste aantal tafels en stoelen, wij bezorgen dit op de door u aangegeven dag en halen alles na afloop van de periode weer bij u op. Echter, dit meubilair moet ook geplaatst worden. Netjes in rijen en op de juiste afstand van elkaar. Ook deze, voor u tijdrovende, klus kunnen wij u uit handen nemen. Natuurlijk leveren en leggen wij desgewenst ook een speciale stucvloer om uw kostbare vloer van de gym- of sportzaal te beschermen.
Om onze examenservice compleet te maken, bieden wij u ook zeer vakkundige surveillanten.

Natuurlijk is het meubilair ook perfect bij andere gelegenheden inzetbaar. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan diploma-uitreikingen, open dagen/avonden, speciale bijeenkomsten, etc. Afhankelijk van de te gebruiken ruimte kan een beschermlaag op de vloer ook dan een uitkomst zijn.

Graag zetten wij de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje. Een vrijblijvende offerte maken wij voor u op maat en u zult versteld staan van de aantrekkelijk geprijsde mogelijkheden.

Wij maken het u makkelijk! Neem direct contact met ons op: Direct contact.

Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!