Dienst eduroute


Eduroute en de Lisette Werter Groep
Er zijn 5 boekhandels die gebruik (mogen) maken van Eduroute. De Lisette Werter Groep is daar één van. Eduroute biedt uitgevers een veilig distributiekanaal om hun digitaal lesmateriaal te ontsluiten. Veilig, eenvoudig, snel en controleerbaar.
Met Eduroute biedt de Lisette Werter Groep de scholen een totaaloplossing voor digitaal leren: boekenlijstservice, afrekenen, autorisatie/authenticatie, applicatiebeheer en helpdesk.

Eduroute
Eduroute is een samenwerkingsverband van educatieve distributeurs/boekhandels
(NBb-educatief) en is het centrale start- en registratieportaal voor de ontsluiting van digitaal lesmateriaal naar de leerling.
Doelstelling van Eduroute is dat alle leerlingen in het Voortgezet Onderwijs en het MBO die hun digitale leermiddelen hebben besteld bij de Lisette Werter Groep rechtstreeks toegang krijgen tot deze leermiddelen. Dit zonder dat zij daarbij nog een keer moeten inloggen bij de site van de deelnemende uitgeverijen.
U kunt dus rechtstreeks bij de Lisette Werter Groep digitale leermiddelen bestellen.

Eduroute voor scholen
Scholen maken in toenemende mate gebruik van digitale leermiddelen.
Eduroute lost voor de school alle organisatorische aspecten op die te maken hebben met de ontsluiting van digitale leermiddelen naar de leerlingen.
Vanaf het plaatsen van de digitale artikelen op de boekenlijst tot en met de autorisatie, distributie, facturering en het applicatiebeheer.
Eduroute zorgt ervoor dat scholen de noodzakelijke contentpackages kunnen downloaden.

Eduroute voor de leerling
Leerlingen bestellen naast studieboeken steeds vaker digitale leermiddelen via de boekenlijst. Eduroute voorkomt dat de leerling zich bij verschillende uitgeverijen en sites moet registreren. Bij Eduroute is registratie slechts een éénmalige actie!
Vanuit de website komt de leerling, zonder extra te hoeven inloggen, direct terecht bij het bestelde digitale lesmateriaal.

Wilt u hierover contact met ons opnemen?
Hier vindt u meer contactinfo: Direct contact.

Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!