Dienst boekenfonds


Binnen een onderwijsinstelling wil men zich uitsluitend concentreren op de kerntaken, in dit geval lesgeven. “Logisch!” Daarom moeten de werkzaamheden met betrekking tot de boeken zich beperken tot het samenstellen van de leermiddelenlijst (boekenlijst).

Hieruit volgt eigenlijk direct dat activiteiten die niet tot de kerntaken behoren eigenlijk niet door medewerkers/sters van de school uitgevoerd zouden moeten worden. Vervolgens vraagt u zich terecht af: “wat zijn dan de mogelijkheden”?

Wij, de Lisette Werter Groep, zijn de dienstverleners aan het onderwijs bij uitstek. Specifieke software-toepassingen in combinatie met ervaren medewerkers en goed geoutilleerde logistieke locaties zorgen er voor dat de uitvoering van uw boekenfondswerkzaamheden in goede, professionele handen is bij de Lisette Werter Groep.

Omdat het boekenfonds eigendom is van de school, huldigen wij het standpunt dat u bepaalt welke werkzaamheden door ons verricht moeten worden en ook op welke manier dat dient te geschieden. Dit alles onafhankelijk van uw keuze voor de leverancier van de boeken. Geen “eenheidsworst”, maar betaalbaar maatwerk.

Samen met u bepalen we welke werkzaamheden u zou willen uitbesteden. Dit wordt vervolgens in een stappenplan uitgewerkt.

Wilt u hierover contact met ons opnemen?
Hier vindt u meer contactinfo: Direct contact.

Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!