Vlinderstoel bekleed met Canvas

Creatieve samenwerking Copy Power en Troppo Bello

Dat zit wel goed!

Copy Power staat bekend om het feit dat ze ieders complete geprinte of gekopieerde reclameproduct kunnen maken. Ook op canvas, dus een dierbare foto of een bedrijfslogo kan op canvas worden gezet en zo eyecatcher worden in uw zaak.

Troppo Bello is specialist in het zetten van logo’s en/of foto’s op onder andere de bekende vlinderstoelen, een klassiek maar tijdloos en functioneel ontwerp van Arne Jacobsen. Toen deze vakmensen samen kwamen lag een creatieve samenwerking voor de hand en blijkt succesvol.

De vlinderstoelen zijn onverwoestbaar en iedere gewenste afbeelding kan in samenwerking met Copy Power gerealiseerd worden. Het canvas kan gewoon afgenomen worden dus de stoelen zijn uitermate geschikt voor wachtkamers, koffiehoekjes of het bedrijfsrestaurant. Ook voor particulieren zijn de mogelijkheden onbeperkt. Al eens gedacht aan een babyfoto op een kinderstoeltje of een speciale boodschap of foto op een stoel?

Bij Copy Power kan niet alleen alles, ze doen ook daadwerkelijk alles voor hun klanten. Troppo Bello heeft als motto: ‘You name it we make it’. Deze combinatie zit dus wel goed en maakt dat een origineel en betaalbaar product gerealiseerd kan worden naar ieders wens.

Bestel de vlinderstoel hier en wij nemen direct contact met je op.

Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!