Schoolartikelen


Een zeer compleet assortiment, wat bedoelen we daarmee?

Van nietjes en ordners tot en met compleet ingerichte werkplekken, klaslokalen, directiekamers, vergaderzalen of archiefruimtes. Geodriehoeken of linialen met het schoollogo? De Lisette Werter Groep regelt het voor u.

Omdat wij uw wens centraal stellen kunnen wij voor u putten uit een zeer breed en dus volledig assortiment. Alles direct te bestellen en veelal snel leverbaar. Niet direct het gezochte gevonden? Geen nood, onze deskundige medewerkers in de winkels of aan de telefoon helpen u graag verder. Natuurlijk behoort een bezoek van één van onze relatiebeheerders / vertegenwoordigers ook tot de mogelijkheden. Vooral als het gaat om meubilair, de arbo-wetgeving of complete (her-) inrichting is dit laatste aan te bevelen.
Het makkelijkste is natuurlijk om via de webshop (www.maxies.nl) te bestellen. Veel klanten hebben daar hun “eigen” bestellijst klaarstaan. Niet meer zoeken naar artikelen die regelmatig besteld worden, maar simpel aanklikken en wij zorgen voor de rest.
Gekoppeld aan dit online bestellen kunnen wij, desgewenst, ook de budgetten bijhouden en bewaken. Regelmatige rapportages naar uw financiële administratie en bij dreigende overschrijding van de budgetten trekken wij tijdig aan de bel.
 
Het beheer van de voorraden van uw “eigen” artikelen kunt u prima door ons laten verzorgen. Denk hierbij aan briefpapier, enveloppen, examenmapjes, promotionele artikelen, etc. Wij houden de voorraad bij, bestellen (bij de leverancier van uw keuze) wanneer dat nodig is en leveren tijdig bij u af.
 
Wij maken het u makkelijk!
 
Wilt u hierover contact met ons opnemen? Hier vindt u meer contactinfo: direct contact.

 

Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!