Meubilair kopen of huren ?


De Lisette Werter Groep levert indien gewenst complete (her-) inrichtingen. Wat bedoelen we daarmee?

Omdat de Lisette Werter Groep alles weet over onderwijs, scholen en schoolgebouwen, vertrouwen toonaangevende meubelproducenten Lisette Werter Groep hun exclusieve dealerschap toe. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief zeer hoogwaardig meubilair, waarbij we de actuele prijs/kwaliteitverhouding natuurlijk altijd in de gaten houden.

Niet alleen meubilair maar alles wat te maken heeft met inrichten kan Lisette Werter Groep u uit handen nemen. Vanaf het allereerste plan tot en met het schoonmaken voordat de opgeleverde ruimtes in gebruik worden genomen. Lisette Werter Groep heeft de specialisten die elk project een succes maken. Als u Lisette Werter Groep inschakelt voor het ''projectmanagement'' kiest u daarmee voor ontzorgen in optima forma. Immers alles wordt geregeld. In die gevallen dat Lisette Werter Groep zelf het benodigde product of dienst niet levert, beschikken we over een netwerk van specialisten. Uiteraard met dezelfde kwaliteit die u van Lisette Werter Groep gewend bent.

Standaard oplossingen (al dan niet uit voorraad leverbaar) of maatwerk? Lisette Werter Groep maakt het ook bij u mogelijk. Keuzes maken is nooit gemakkelijk. Schakel in een vroegtijdig stadium van uw plannen de deskundigen van Lisette Werter Groep in. Daarmee waarborgt u het succes van uw plannen en voorkomt u teleurstellingen.

Neem contact op met de afdeling Verkoop van Lisette Werter Groep en maak een afspraak met één van de deskundige projectleiders. Meer contactinfo vind u hier: Direct contact. Of mail naar: verkoop@lisettewertergroep.nl.

Wij maken het u makkelijk!

 

Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!