Boeken

De Lisette Werter Groep is groot geworden als dienstverlenende schoolboekhandel. Naast school- en studieboeken voert de Lisette Werter Groep ook een ruim assortiment algemene boeken. Natuurlijk zijn deze verkrijgbaar in de winkels van de Lisette Werter Groep, maar als u algemene boeken bestelt leveren wij deze op het door u gewenste adres af.
 
Veel algemene boeken (zeker de top-25) zijn uit voorraad leverbaar, maar door de goede samenwerking met de meeste uitgevers zijn voor andere titels de levertijden veelal kort. Ook voor “bijzondere”, niet zo vaak voorkomende titels bent u bij de Lisette Werter Groep aan het juiste adres. Voor cadeaus wordt steeds vaker een boek gekozen, een prima idee!
 
Denk bij het geven van een cadeau aan meerdere medewerkers ook eens aan boeken. Stel met de projectleider een assortiment samen en laat deze door de Lisette Werter Groep als cadeaus verpakken. Over ruiling zijn prima afspraken te maken.
Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de bekende boekenbon in verschillende coupures.

Niet te vergeten zijn de reisboeken. De Lisette Werter Groep is één van de best gesorteerde boekhandels in dit specifieke segment. Als de Lisette Werter Groep het niet heeft of niet kan leveren, dan bestaat het meestal niet (meer).

Wilt u hierover contact met ons opnemen?
Hier vindt u meer contactinfo: Direct contact.

Producten bestellen doet u in onze webwinkel; www.maxies.nl.
Zoeken
A A Print

School, docent of werkgever?

Klik hier om in te loggen

Nog geen inloggegevens?

Klik hier om een account aan te maken

Klantenservice

Heeft u vragen? Onze klantenservice
staat altijd voor u klaar!